Fra vinter i nord til sommer i sør

Flere innlegg du kan lese...

8 kommentarer

 1. Nina sier:

  God tur til varmen :)

 2. Beate sier:

  Er du fattig? Jeg tror egentlig det.

  • FlyVerten sier:

   Jada, jeg er lutfattig! Eier ikke nåla.

   Men hør nå «Fattern», som du opprinnelig kalte deg her inne på bloggen:
   Jeg begynner å bli mektig lei disse kommentarene dine. Alle andre på denne bloggen er veldig trivelig, men du kommer innom og spiller skuespill og oppfører deg som en klovn med tullete kommentarer og titalls forskjellige navn. I starten kalte du deg som sagt Fattern, men du har enormt mange andre kallenavn også – og da du kalte deg Bjørn Kjos, oppga hans emailadresse og prøvde å lure meg med det – da begynte jeg egentlig å få nok. I dag heter du Beate tydeligvis, og her kommer en advarsel/oppfordring:

   Legg igjen fornuftige kommentarer, under ett og samme navn – hvis ikke stenger jeg tilgangen din til denne bloggen.

   To ganger har du forsåvidt sagt at du aldri vil komme tilbake hit igjen, men like fullt er du her. Denne bloggen er ikke til for at du skal leke bajas. Melding mottatt?

 3. Eirik Aronsen sier:

  God tur til varmere strøk i morgen! Så får vi her i Bodø nyte sur østavind og -1 grad på kvikksølvometeret!
  Hvis du i et infall av et arbeidsannfall skulle befinne dæ på 0700 avgangen herfra til Oslo den 27, så må du for all del komme og hilse på personen i 6C, for æ vet ikke kæm som blir å sitte der… Neida. Undertegnede skal flakse avgårde mot sydligere strøk da. Retur 1. Des kl 2130. Samme sete også, og ikke minst samma hårsveis!

  • FlyVerten sier:

   Tusen takk for det! Sitter nå på 37.000 fot og passerer Porto 😀 Du får ha god tur til Oslo. Hadde det vært et par dager seinere, så hadde jeg vært ombord faktisk. DY 341. Kos deg i kulda!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>