Vellykket take-off

Flere innlegg du kan lese...

9 kommentarer

 1. Marit sier:

  Hei, jeg startet på samme kurs for halvannen uke siden. Gled deg, det er kjempegøy, men også mange lange dager og mye lesing. Vi hadde den første prøven i dag. Jeg gruer meg til svømmingen, den er nå på fredag :-( Vi har i hvert fall vært heldige med timingen for vi har en del røde dager og det betyr langt mindre tidspress i forhold til ting vi skal gjennom. Jeg tenker med gru på de som har 3,5 uker non-stop uten «fridager» mellom.

  Dette klarer vi 😀

 2. FlyVerten sier:

  Hei Marit!

  Takk for kommentar! :-)
  Så gøy å høre at du trives. Vi har merket de lange dagene ja, men foreløpig går det ganske fint. Får en tur opp på CAE i morgen, og vi skal dit nesten hele neste uke også – så da bryter jo det opp litt. Er litt skremt av alt vi skal igjennom, men gudskjelov har jeg noe kunnskaper fra før, om det flytekniske. Svømminga di går sikkert veldig bra! :-)

 3. ThomAAs sier:

  Det er bilde av meg i service manualen :) hehe
  Muligens også charter manualen…

 4. FlyVerten sier:

  Hvor da? Side 42 eller? Jeg vet at du ikke er Marvin, og ikke Hans Christian – så da er det bare 2-3 muligheter igjen :-)

 5. ThomAAs sier:

  Du får spørre en av instruktørene :) hehe

 6. FlyVerten sier:

  Haha! Den er god :-)

 7. Anita sier:

  hei hei , hvordan er svømmetesten ? er det med tid . Skal alle ta den samlet? 😀

  • FlyVerten sier:

   Hei Anita! Takk for melding. Det er mulig det varierer litt, men da jeg tok den så var det IKKE tidtakning. Alle jumpet uti vannet samtidig, også var det om å gjøre og svømme 200 meter. Noen gjorde det kjapt, noe brukte lengre tid og noen brukte lang tid.

 8. Benedikte sier:

  Hei!
  Er det en spesifikk bok man får? Som kan være greit å ha kjøpt på forhånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>