Velkommen til flyverten.no

Hei og velkommen til min blogg!

Flyvert på plass i Split, Kroatia

Jeg har mange faste lesere, og de vet at denne bloggen ikke lenger oppdateres med informasjon om hvordan hverdagen er som flyvert. Grunnen til det, er at jeg har satt flygerjobben på hold – ettersom jeg fikk et annet jobbtilbud på Gran Canaria. Her er jeg i skrivende stund, og her skal jeg også bli til slutten av april.

 

Men… statistikken min viser at det stadig kommer nye besøkende innom, og mailboksen min forteller meg at det absolutt ikke er noen god idé å fjerne bloggen. Mange er nysgjerrige på yrket, og jeg får utrolig fine tilbakemeldinger fra folk som tydeligvis finner uvurderlig informasjon her inne. Nå har det seg slik at skrivekløen min irriterer meg kraftig – faktisk såpass ille, at jeg er nødt til å skrive litt igjen. Men jeg kan jo ikke skrive om et yrke jeg ikke befinner meg i. DERFOR – skal jeg nå skrive litt om hvordan jeg har det her nede på Gran Canaria. Lik det eller ei!

Ny navigering på bloggen
Dette fører til at jeg må legge opp bloggen litt annerledes. Når jeg har publisert et nytt innlegg, vil du se det i kolonnen til høyre her redarrow
(med mindre du er på ipad eller lignende, da ligger nye innlegg lenger ned)

Oversikt over alle innlegg jeg legger ut, og som omhandler min sydentilværelse, finner du under knappen Gran Canaria i menyen øverst. De fleste av dere som kommer innom, blåser sikkert en lang marsj i hvor mange grader det er på Kanariøyene og slikt – og vil kun lese om min flyvert-utdanning/jobb. Da kan dere enten bruke knappene i toppmenyen («I luften», «På bakken» osv.) eller linkene nedenfor. Innleggene er sortert slik at de eldste ligger nederst.

 

Graduation day cabin crewKursing
Lyst til å se innleggene jeg skrev mens jeg gikk på kurs, lese om hva som skal til for å bli flyvert og se hva slags tester du må igjennom?
Ja, da kan du klikke her.

På innflygning til MallorcaI luften
Rubb og stubb av alt jeg har postet fra min jobb i luften, kan du finne her. Rapporter fra turer, hvor jeg har vært, hvor mye man jobber osv.
Værsågod!

 

Trondheim lufthavn VærnesPå bakken
Her har jeg skrevet litt om miniferier jeg har vært på under mine fridager, og litt om hva jeg gjorde mens jeg var på stopp i en annen by og slikt.
Klikk her du da

 

FlyskrekkTips & Råd
Det er ikke VELDIG mange tips og råd jeg har kommet med her, men litt om turbulens og flyskrekk finner du der.
Klikk klikk