Mine damer og herrer: Svalbard

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Berg sier:

  Svalbard.. Den var ny. Hvor mange flights pr. uke har Norwegian dit egentlig? Ser for meg at det er ganske populært sånn sett. Hvor bærs det henn neste uke da? :-)

  • FlyVerten sier:

   Svalbard ja! Svalbard er det nye Gran Canaria :-) Vi flyr vel dit tre ganger i uka såvidt jeg husker. Hiv deg med! På forhånd land du sjekke ut Inflight-magasinet vårt, der det står masse om Svalbard.

   Til uka har jeg ikke helt oversikt enda, men mener å huske at jeg skal til Roma en tur i hvertfall. Også skal jeg ut på årets første charter. Blir gøy. Og langt :-)

 1. 1. mars 2016

  […] Ah…. Svalbard? Jeg vet at det høres ekslusivt ut altså, men når man flyr til Svalbard, så vet man at man skal ut i krigen, og motparten heter håndbagasje. I tillegg mistet jeg overnattingsdietten min, pluss at det kostet meg en hundrings i bensin. Så alt i alt et litt dårlig utfall. Og alt fordi jeg kom to fattige minutter for seint til gaten. Eller sagt på denne måten i stedet – alt fordi bakkepersonalet brukte ti år på å kjøre en trapp inn til flyet. Her kan du forresten lese hva jeg skrev første gangen jeg fløy til Svalbard. […]

 2. 2. mars 2016

  […] er alt jeg så av Svalbard i dag. Nei, da var været hyggeligere sist – noe som bidro til bedre […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>