Tur til Dubai: Del 1

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Sindre sier:

  Har lenge hatt lyst til å dra til Dubai jeg også. Er vell neste maks flylengde for en 738? :) gleder meg til å lese del 2!

  • FlyVerten sier:

   Hei Sindre!

   Dubai er ganske interessant ja. Fikk dessverre ikke mer enn en dag der, men men. Del 2 kommer snart 😀

 1. 20. februar 2015

  […] Denne uken hadde jeg min hadde første flygning til den merkelige byen Dubai, og hvis du har lest del 1 av rapporten, så tipper jeg du er dødsspent på del 2, som kommer […]

 2. 23. februar 2015

  […] friperiodene har begynt å gå så hinsides fort. Hva er greia med det? Føler at jeg landet fra Dubai-turen for ti minutter siden, men det har faktisk gått nesten fem døgn! Fatter ingenting. Uansett… […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>