Tre netter i Stavanger

Flere innlegg du kan lese...

8 kommentarer

 1. Åse sier:

  Se nå og jobb et par ekstravakter til friperioden din, og så kjøper du deg den derre iPaden… Ellers får du den ALDRI ut av systemet, og den vil gnage deg i bakhodet ved hver eneste airport sby. Kjekk å ha med i crew bagen istedenfor en hel laptop.

 2. Victoria sier:

  Du skriver så utrolig underholdende! Vurderer sterkt å bli flyvertinne, og å lese hva du skriver gjør ikke akkurat lysten mindre! :) Alltid et høydepunkt å komme innom her!

  Hilsen Victoria :)

 3. Jeg bare digger den bloggen din og nå kjente jeg meg litt igjen også. Bodd i Stavanger området i 10 år :-) og om jeg ikke tar feil så har jeg spist på den kinarestauranten før, og har vel samme meningen om maten der som deg. Håper noen i resepsjonen leste innlegget og gav deg mer dopapir.

  Du skal ikke ut å fly til Trondheim eller Tromsø i løpet av september (om jeg får spørre). Hadde vært morro å møtt favoritt flyverten :-)

  Apropos ipad. Det er en genial liten sak må jeg få si. Har selv en ipad mini som jeg bruker til å skrive blogginnlegg, notater på skolen og masse annet som kanskje ikke passer å skrive på en 4 tommers skjerm :-)en bra investering syns jeg hvertfall.

  • FlyVerten sier:

   Hei Robert :-)

   Takk for hyggelig kommentar. Ingen Trondheim-Tromsø i nær framtid i hvertfall :-)
   Fortsatt ingen ipad i hus, men jeg vurderer det hele tiden 😀

 4. Marie sier:

  Nok et innlegg som fikk meg til å le! 😀

  Gå for iPad! Kjekt å ha 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>