Søvntrøbbel og frekke passasjerer – blant annet

Flere innlegg du kan lese...

19 kommentarer

 1. Tomas Pettersen sier:

  Jeg hadde sannsynligvis eksplodert!

 2. Eli Steenberg sier:

  Tror virkelig ikke at jeg hadde klart å dy meg. De bør få høre det.

 3. Tonje sier:

  Tror folk bare tenker på seg selv og sitt. Det er ikke så viktig med andre og annet.

 4. even sier:

  Det som er mest gøy er jo at de finner alltid noe å klage på. Om flyet stopper på gate 19, må holde i lufta grunnet trafikk, snø, storm etc. uansett er det jo selskapet å det første ansiktet de ser som skal ha skylden…nei det er mange «eksperter» der ut som selvfølgelig vet best!

  • FlyVerten sier:

   Jada… man kan alltid finne noe som ikke går slik man vil. Sånn er det vel i alle serviceyrker. Får vel leve med det :-)

 5. Tristan sier:

  Noen personer må bare «klage», det ligger i deres natur.
  Vanskelig å forklare noe for slike, da de allerede har gjort seg opp en mening, så det er bare å bite seg hardt i tunga og jatte med.

 6. Anders sier:

  Neste gang kan du jo hjelpe denne travle damen med litt ekstra fart ned trappa…bare tenker høyt!

 7. Håkon sier:

  Uhøflig dame. Ikke bra.

  Men spørsmål:
  Gir ikke kaptein/styrmann informasjon til passasjerene hos Norwegian?
  På alle mine SAS-turer kommer kapteinen på hver eneste gang vi må vente i korte 2 min. hvis et fly skal lande, hvis det skal måkes, de-ices etc med en lang og grundig forklaring.
  I tillegg rekker kabinpersonalet en runde med kaffe og snacks mellom Oslo-Kristiansand, hvor de er synlige og man kan stille spørsmål.
  Norwegian har vel ingen servering på de korte strekkene? Sist jeg fløy OSL-BGO med dere, var hele kabinbesetningen gjemt bak gardina foran og bak hele flyvningen…
  Ble passasjerene grundig nok informert? Alle passasjerene skjønner jo at 30 min. forsinkelse i snøvær ikke er selskapets skyld, så lenge man får nok informasjon?
  Vet ikke hvordan det er hos dere til vanlig. Flyr litt for lite med DY :)

  Men uansett: Tragisk oppførsel. Ingen unnskyldning for den slags.

  Flott blogg, også. Morsomt å følge en rødsnute, da jeg selv flyr 95% med SAS! :)

 8. FlyVerten sier:

  Hei Håkon!

  Du er absolutt inne på noe, og når det gjelder informasjon til passasjerene, så har vi absolutt forbedringspotensiale – synes JEG i hvertfall. Det kommer liksom litt an på hvem som sitter foran ser det ut som. Noen er superflinke til å informere, mens andre er litt mer tilbakeholdne, og konsentrerer seg om andre ting.

  Servering på korte flighter i Norge har vi ikke nei. Det er en del av low-cost-opplegget. En tur over til Bergen, går enkelte ganger unna på 35 minutter. Hvis man trekker ifra departure og arrival, så har vi kanskje maksimalt tjue minutter på oss til å rigge traller, selge varer og sikre traller igjen. Gratis kaffe og te tilbyr vi ikke, så lenge billettprisene er såpass lave.

  Når det gjeløder forsinkelsene i går, så hadde vi piloter som informerte veldig bra, så det fantes ingen grunn til frustrasjon over den biten. Men igjen – du har notert deg riktig, vi kan absolutt bli bedre på det.

  Takk for hyggelig og saklig melding! 😀 Hyggelig at du er innom!

 9. Christine sier:

  Fy fader. Jeg hadde klikka.. Makan :@

 10. Øystein sier:

  Be happy.
  Tenk på han som er gift med dama.

 1. 26. januar 2015

  […] i fire dager. Som regel er det veldig deilig, men denne gangen har det vært lite moro. Som jeg skrev om i forrige uke, så ble det ekstremt lite søvn i starten av den siste arbeidsperioden, og prisen jeg denne helgen […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>