Rapport fra dagens release-check

Flere innlegg du kan lese...

9 kommentarer

 1. Linda sier:

  Så fantastisk, og gratulerer med release- check bestått! :-) kjære flyverten. Jeg datt tilfeldig over din side her for 3 dager siden da jeg søkte info om cabin crew. Ja,hva annet kan jeg si enn at jeg vil jeg vil opp og «flakse» og ha mine travle ben som de alltid er over hele verden. Sette fotavtrykk i luften, ikke bare her på bakken. Ennyhu,liker veldig godt din skrive stil, humor. Elsker det, og ja, jeg har ventet på oppdatering og ser fram til å lese alt om release-check progressen. Jeg kommer til å søke, det er det jeg virkelig vil. Ikke bare for å fly, men crazy tider, mennesker, utfordringer som kommer. Service bransjen er jeg oppvokst og jobbet i for ewer, og nå vil jeg bli cabin crew. For Norwegian først, ev SAS der jeg får kursj. Uansett opp skal jeg 😉 Alle råd på veien er jeg takknemlig for. Ha en super dag ❤️

 2. FlyVerten sier:

  Du verden! En skikkelig hardbarka fan. Velkommen i klubben. Du er nummer…. eh… nummer 2 tror jeg :-)

  Bra jeg kan inspirere til et liv i skyene. Du får søke alle steder du har mulighet, så krysser jeg fingrene for at du får det til. Takk for veldig fin melding!

  Du får bare spørre hvis det er noe du lurer på? :-)

 3. Per sier:

  Bra blogg – forsett med det. Artig å se en flyving fra CC sin side. Mye man ikke vet osv..

  Heldigvis havner man ikke ofte ombord i LN-NOM, eller «No Movie» som jeg liker å kalle den. Er vel eneste 738 uten skjermer i taket.

  Kepp up the good work!

  • FlyVerten sier:

   Takk for melding Per :-)

   LN-NOM ble det i går ja. Uten skjermer. Men jeg var jo på release, så det skulle uansett være manuell demo hele dagen. Gøy gøy :-) Men hvor jobber du hen i systemet, ettersom du har såpass peiling på maskinene? :-)

 4. Berg sier:

  Steike. Endelig, dette har jeg ventet på i flere måneder. artig å ha deg tilbake, ikke forlat oss igjen da. 😉 Ser framover til flere (daglige? 😀 ) oppdateringer.

  • FlyVerten sier:

   Haha! Takk for det Berg. Hyggelig å få god velkomst! Det ligger an til å bli litt oppdateringer veit du :-) Hva vil du lese om da? :-)

   • Berg sier:

    Liker det meste jeg. Bare sånn generelt. Elsker fly selv og har stor interesse for jobben du har, å hva du får oppleve i den.
    Ser fram til mer! :-)

 5. Camila sier:

  Hei! Så fantastisk flott side du har! ¨klappklapp´!! 😀
  Hva er første steget som flyvertinne? Søker man inne på flyselskapene? 😉
  Ha en flott flydag!! 😀

  Gleder meg til neste fantastiske oppdatering! :) Spennende å følge deg! 😉

  • FlyVerten sier:

   Hei Camila!
   Tusen hjertelig! Veldig hyggelig å høre at du synes siden min er fin 😀

   Første steget ja. Ja, det blir å sjekke websiden til de forskjellige flyselskapene, og se om de ansetter noen for øyeblikket. Se etter sider som heter noe sånt som «Ledige stillinger» hos Norwegian, SAS, WIderøe eller andre. Når du har søkt, må du sannsynligvis ta noen tester på nett, og deretter blir du muligens kalt inn på intervju. Kjør på! Og takk igjen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>