Passenger Relations

Flere innlegg du kan lese...

6 kommentarer

 1. Andreas Roumimper Pettersen sier:

  Kjempe bra lesning dette, gleder meg til mere :)

 2. FlyVerten sier:

  Så bra Andreas! Tusen takk :-) Jeg skal forsøke å holde det interessant. Også tar jeg gjerne imot tips så klart :-) Håper du henger med!

 3. Meese sier:

  Stilig. Prøvde den evakueringssimmen i 2007 eller ‘9, veldig gøy. Ble litt lang i maska når to av oss fant ut at man ikke kom seg ned fra plattformen på «vingen» etter å ha kommet oss ut nødutgangene :)

 4. FlyVerten sier:

  Hehe! :-)
  Vi skal opp dit til uka, men ser ikke ut som om den står på hydraulikk for tiden. Dårlig med plass på CAE.

 5. Alexandra Hernandez Eide sier:

  Hei!:-)

  Jeg har følgt med på bloggen din og syns det er kjempe interessant å lese.

  Jeg har selv veldig lyst å bli flyvertinne og går dagling på nett for å se etter ledige jobber. Men er redd jeg er for ung.. Jeg er 20 år. Vet du hva aldersgrensen er i norwegian? Og er det noen ting som er pluss å ha fra før? Jeg kan flytende spansk så har en fordel der håpe jeg..

  Lykke til :-)

  Alexandra Hernandez Eide

  • FlyVerten sier:

   Hei Alexandra!

   Så hyggelig at du vil bli flyvertinne! :-) Du er ikke for ung. Jeg hadde mange på kurset mitt som var 20 år, så det er ingen hindring. I utgangspunktet behøver du ikke ha noe relevant erfaring, men om du har bakgrunn fra serviceyrker eller lignende, så er det jo ingen ulempe. Jeg hadde ikke det.

   At du kan flytende spansk er ihvertfall ingen ulempe, så det skal du passe på å nevne. Norwegian flyr til mange destinasjoner i Spania, og har jo også baser der nede. Følg med under «Ledige stillinger» hos Norwegian.

   Hold meg gjerne oppdatert på hvordan det går med deg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>