Venter på «Ole» i Nord-Norge

Flere innlegg du kan lese...

7 kommentarer

 1. Casper sier:

  Er visst storm på vei ja. Håper flyene går som normalt. Jeg skal fly hjem fra Trondheim. God tur til deg.

 2. Fattern sier:

  Jeg kan meddele at mine vakre søppeldunker ble tatt av vinden. RIP.

 3. Stian sier:

  Dette er en etterlysning etter flyverten. Han har ikke postet et innlegg på 2 dager.

  • FlyVerten sier:

   Se DEEER ja!!! Etterlysning! 😀 DET kan jeg like. Men nå har jeg vært på ferde igjen, så kommentaren din er dermed utdatert. Men likefullt – jeg setter en stjerne * i margen ved siden av ditt navn. Du har herved gradert til gult belte i flyvertblogglesing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>