Om meg

Flyvert på plass i Split, Kroatia

Dette er meg

 

 

OK… dette var jo bare pinlig. Jeg besøkte tilfeldigvis min egen «Om meg»-side nå nettopp, og der hadde jeg ikke oppdatert noe siden jeg var 37 år. Altså…. for to år siden. Nå er det jo ikke sånn at jeg er blitt statsminister eller verdensmester i curling siden sist, men ting har jo skjedd litt sånn her og der da. Jeg tror egentlig ikke jeg orker å skrive så mye om det nå heller. Du får heller bare klikke og styre litt her inne på bloggen. Men én ting er nytt siden sist jeg skrev her – og det er at jeg har en annen blogg også. Som er sånn, ikke-flyvert-blogg. Den finner du på http://tomarild.no

Og grunnen til at jeg opprettet den bloggen, er først og fremst at jeg var med i TV2-mesterskapet i selskapsdanseleker denne høsten. Men alt det der kan du lese mer om på den andre bloggen.

Det som IKKE er så forandret på to år, er utseende. Jeg ser fortsatt omtrent ut som på bildet ovenfor. Men den gule vesten har jeg mistet, så jeg måtte få en ny. Også har jeg sikkert gravd litt dypere i rynkene mine. Men bortsett fra det, så er jeg ganske lik.

 

Flyvert
Også er jeg jo flyvert da. Det er vel kanskje derfor du er her inne? Jobber i Norwegian, og begynte her i mai 2013. Denne bloggen ble faktisk startet et par dager før kurset startet den gangen, og jeg endte opp med å dokumentere hele kurset. Siden den gang har jeg vært litt ut og inn, på grunn av jobb på Gran Canaria og i TV-ruta og sånn, men akkurat nå er jeg i lufta igjen.


Nok om meg, mer om deg! Jeg blir veldig glad hvis du kommenterer litt på innlegg her inne, hvis du leser noe som du har noen tanker om. Ingen andre kommenterer, så du er hjertelig velkommen, og du blir da medlem av en ekslusiv klubb. Kos deg! Go nuts!