Og jeg som egentlig liker snø

5 kommentarer

 1. Espen sier:

  Ja huff, mye forsinkelser på Gardermoen i dag. Men dagens spørsmål; må dere betale for parkering på osl? Eller må dere betale skjorta for å stå dær?

  • FlyVerten sier:

   Hei Espen! Betaler en ganske symbolsk sum for å stå i et av de nærmeste parkeringshusene. God påske 😀

 2. Anders sier:

  God påske til Flyverten!

 1. 2. april 2015

  […] Klokka er kvart på tolv nå, og jeg har funnet ut at jeg skal forsøke meg på en kjapp løpetur ute i vårsola før jobb. Da må jeg stå på litt, ettersom jeg skal dra allerede 14:30. Frokosten får jeg ta etter trimmen. I går hadde jeg en ganske seig dag med dobbel Arlanda. I utgangspunktet en OK dag. Men vi hadde full kabin på alle strekninger, og jobbet med forsinkelser hele veien. Litt slitsomt egentlig. Men sånn fungerer denne jobben da. I dag derimot, ligger alt til rette for at ting skal gå kjappere. Skal kun fly opp til Tromsø, og ned til Oslo igjen. Kunne ikke vært særlig mye bedre. Men, som jeg skrev for en uke siden. En tilsynelatende kort dag, kan fort bli en monsterdag! […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>