Norwegians 787 Dreamliner!

Flere innlegg du kan lese...

3 kommentarer

 1. rikke sier:

  heihei! jeg har noen spørsmål jeg lurer på, driver å registrerer CV’n min på norwegian i disse dager, så det er utrolig spennende og lærerikt å lese bloggen :)
  jeg lurer på om man får noen økonomisk støtte under utdanningen? hvor ofte har norwegian flyvert(inne)kurs? og hvis man har sitt faste tilholdssted i oslo, vil man alltid dra hjem å legge seg i sin egen seng(sett bort i fra at man overnatter i en annen by), selv om man er midt i en arbeidsperiode?

  super lesing :) håper på svar!

  • FlyVerten sier:

   Hei Rikke! Takk for kommentar! Veldig hyggelig å høre at du leser og liker bloggen :-)

   Norwegian har en slags «kurslønn» ja. Skriv en mail til meg hvis du vil vite mer om beløp. Det avholdes kurs relativt ofte, og jeg tror det er flere om våren enn om høsten. De har vel ikke en bestemt mengde kurs som skal avholdes, men de ser nok an situasjonen fortløpende.

   Den siste delen av spørsmålet ditt forstod jeg ikke helt tror jeg. Tenker du på hvor ofte du kommer hjem i egen seng når du har begynt å jobbe? I så fall, så tror jeg det kan variere mye. Jeg har hele tiden fått høre at man kan regne med 1-2 dager på hotell i hver arbeidsperiode, men dette vet jeg som sagt at kan variere. Noen har så godt som ingen overnattinger, mens andre har det rimelig ofte. Hvis jeg ser på min egen roster for juli, så jobbet jeg 17 dager og som på hotell i 3 netter.

   :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>