Norges tøffeste flyvert-blogg

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Magnus sier:

  Digger at det ENDELIG kom en blogg om livet som en flyvert. Dette har jeg ventet på så lenge siden jeg selv har hatt en stor drøm om å bli flyvert i mange år. Håper du blogger masse med masse bilder. Dette er like bra som godteri på lørdagskvelden, stå på! 😀

  • FlyVerten sier:

   Hahaha! Så bra. Godt at du fikk betalt for ventetiden :-) Og beklager at jeg brukte et og et halvt år på å svare på denne 😛

 2. Carro sier:

  Tusen takk for en fin blogg! Har hatt en drøm om dette lenge, etter å lest bloggen din så blir dette min plan B for høsten. Et lite problem er vell at jeg blir flysyk, blir man vant til dette? Er jo ingen problemer å ta tablett heller da men kan ikke se for meg at det er bra å ta slike ting i lengden. Hvordan er det med kursing? Søker man jobb først for så å få kurs gjennom jobben? Hva med penger og slikt? får man tid til en ekstrajobb ved siden av kurset?

 1. 8. februar 2015

  […] øyriket Island Helt siden jeg begynte her i Norwegian, en forsommerdag i mai 2013 – så har Island vært en av destinasjonene jeg har sett frem til å fly til. I dag skjedde […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>