Nord-Norge – her kommer jeg

Flere innlegg du kan lese...

2 kommentarer

 1. Emilie sier:

  Når får du vite hvor du skal fly? Vet du hvor du skal fly 9.januar for eksempel?

  • FlyVerten sier:

   Hei Emilie 😀

   Den 15. eller 16. hver måned, får jeg vite hele programmet for neste måned. Da får jeg den såkalte «rosteren» min. Men veldig mange dager blir satt opp med standby, så da vet jeg egentlig ingenting før jeg blir kalt ut den samme dagen. Som for eksempel den 9. januar. Da vet jeg kun at jeg skal sitte standby på Oslo Lufthavn.

   Takk for spørsmål :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>