Mottatt roster for september

Flere innlegg du kan lese...

7 kommentarer

 1. Moro det er flere som har hatt pizza på en torsdags kveld. Desserten var riktignok ikke potetskruer.

  Må si det var en pen måned som sto foran deg. Pisa og Rhodos må jeg si hørtes mest spennende ut.

  Ang det ene bildet her oppe som du tror er Kroatia. Vet ikke om du har tenkt en ting å skrevet en annen. Men jeg syns jeg ser det polske flagget vaie i vinden bak der , kan det være din venn Kraków kanskje?

  • FlyVerten sier:

   Oppmerksomt Robert :-)

   Da må det være Szczecin. Der har jeg bare vært én gang, så jeg husker ikke helt åssen det ser ut der.

 2. Sindre sier:

  Hei Flyverten ! Morro å lese om hverdagen til en flyvert og hvordan dere har det. Er over snittet interessert i fly og luftfart, må også påstå at jeg er innom bloggen hver dag for å se om det er kommet noen nytt! 😀 setter stor pris på at du bruker tiden din til å skrive om hverdagen din som flyvert! :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Sindre! Tusen takk for det. Veldig hyggelig å høre fra dere som er ofte innom, men som jeg ikke vet hvem er enda 😀 Hyggelig at du inspirerer meg ved å skrive melding :-)

 3. Fattern sier:

  Hvis møter deg på flyvning, og jeg sier «jeg er en oter, jeg er en oter», kan jeg få en gratis Pepsi da??

  Tøft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>