Min første flight schedule

Flere innlegg du kan lese...

5 kommentarer

 1. Flight 301211 sier:

  4 griser har på seg hver sin «life vest», men plutselig blir de stakkars grisene fanget inn av 2 «ropes». Det er mørkt ute, men de finner heldigvis 2 «Flashlights» som kan lyse opp. Og den største grisen finner også 2 «Mag lights». De får øye på 1 «Axe», som kan kutte over tauet, da slipper de å bruke den ene «fire extinguisher’en» de har tilgjengelig….Osv. osv. Lykke til med «Emergency equipment» testen!! 😉

 2. Helene sier:

  Tusen takk for at du har laget denne bloggen! Jeg har siden liten jente hatt en drøm om å bli flyvertinne. Og det å virkelig få ett innblikk i hvordan opplæringen og alt fungerer er supert! Så nå når jeg blir ferdig med fagbrev og skole så skal jeg søke om å bli flyvertinne. Tusen takk! :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Helene!

   Tusen takk for veldig hyggelig melding. Det er nettopp på grunn av slike som deg, at jeg ønsker å skrive en blogg som dette. Jeg savnet selv å finne utfyllende informasjon før jeg skulle starte. Kjempegøy at du følger med her inne, og ikke minst – at du vil bli flyvertinne :-) Det er to uker igjen av utdanningen nå, men jeg håper mange av leserne vil fortsette å besøke bloggen når jeg begynner å skildre arbeidsdagene som flyvert :-)

 3. Annie sier:

  Hei!

  Lest litt hos deg tidligere, men ikke noe mye. I dag sitter jeg derimot og nileser alt du har av kurs, intervju etc. Da jeg skal på intervju hos Norwegian på Torsdag. Gud, hvor jeg gleder meg og ønsker denne jobben. Vil bare si tusen tusen takk for at du har orket å kategorisere og memorisere hverdagen så håpefulle som meg har litt mer innblikk i hva jeg skal gjøre og hva jeg kan snakke om. Har tidligere jobbet i SAS Ground Handling, men har elsket tanken på å bli flyvertinne. Så igjen, tusen takk for dette. Kjempeinformativt! Også, den filmen der har jeg sett sikkert 3 ganger, og jeg elsker den. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>