Lørdagskveld og hjemmestandby

Flere innlegg du kan lese...

9 kommentarer

 1. Connie sier:

  Ja. Det er FINT i Tromsø nå. Ønsker deg god tur på vingene i morgen.

 2. Karl Daniel sier:

  Bon voyage!

  *textfiller*

 3. Sindre sier:

  Sitter på LN-NOF jeg også nå på vei til Ålesund. Synd at ikke du var med! :)

 4. Marcus D sier:

  Hei!
  Blir det trukket flere vinnere av kalenderen din snart? :)
  PS: Håper på å få en mail fra Flyverten, der det står «gratulerer du har vunnet!»;) :) 😉

 5. silje sier:

  Heihei 😀 Jeg går og drømmer om en jobb som flyvertinne, og ved å lese bloggen din blir jeg bare mer sikker på at dette er noe jeg ønsker å bli! Men en ting jeg lurer veldig på. Har forstått det sånn at man jobber med forskjellige mennesker hele tiden, og det syns jeg virker spennende. Men igjen så tenker jeg at det kan jo bli litt kjedelig? At man aldri rekker å bli ordentlig kjent med noen av kollegane sine? For meg så er arbeidsmiljøet så viktig for at jeg skal trives i en jobb. Har dere type julebord eller andre samlinger utenom jobb? Hva tenker du rundt dettte.
  Så, Hvordan er det med bytting av eventuelt vakter?
  Håper du kunne tatt deg tid til å svare på alle spørsmålene:) Elsker måten du skriver på, min favoritt blogger 😀

  • FlyVerten sier:

   Hei Silje!

   Skrev en gang et langt svar til deg, men da jeg skulle sende hadde serveren timet ut, og da orket jeg ikke begynne på nytt :-) Her kommer kortversjonen:

   Man jobber stort sett med nye mennesker hele tiden ja. Det er selvfølgelig litt kjedelig at man ikke rekker å bli kjent, men sånn er det bare. Men det kommer an på hvor lenge man har vært her så klart. Jeg ser at jeg oftere og oftere flyr med folk jeg «kjenner» fra før. De som har vært her i mange år, har nok mange venner som de treffer utenfor jobben.

   Det arrangeres absolutt julebord og tilstelninger for oss, men man skal ha litt flaks for at disse tingene faller på dager hvor man har fri.

   Bytting av vakter er ganske vrient. Man må være ute i goood tid, og det er veldig innviklet. Jeg har ikke byttet en eneste vakt enda, til tross for at jeg gjerne kunne ha tenkt meg det mange ganger. Jeg håper det kommer et enkelt system for dette etterhvert.

   Fikk du noen av svarene du ønsket? Bare spør hvis du har flere spørsmål. Og forresten… takk for veldig hyggelig melding! Settes stor pris på 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>