Las Palmas-tur – been there done that

Flere innlegg du kan lese...

5 kommentarer

 1. anonym sier:

  Hei!
  Er LN-NOZ flyet som er overtatt fra Air Berlin? :)

 2. Hanne Mari Aarsnes sier:

  Hei!Ville bare si at du har en veldig bra blogg :)jeg koser meg når jeg leser om den spennende jobben du har å ser på bilder av plasser du reiser til:)jeg reiser forresten til Gran Canaria i morgen,med Norwegian fra Ålesund lufthavn :)gleder meg masse,har bodd der nede i 3 år å gått på videregående der,vi har leilighet der nede:)Takk for en kjempe din blogg som jeg koser meg med:)

  • FlyVerten sier:

   Hei Hanne Mari! Tusen takk for veldig hyggelig melding! Håper du har hatt en fin tur ned til Gran Canaria. Tar en tur ned dit på onsdag jeg også :-) Håper du fortsetter å lese blogg. Veldig koselig! Nyt varmen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>