Lang dags ferd mot kveld

Flere innlegg du kan lese...

11 kommentarer

 1. Christine sier:

  Delays.. Gotta love it ;o
  Men du, BENSIN. Nei nei, bensin fyller man ikke på fly, selv ikke søte små minigris-fly 😀

  • FlyVerten sier:

   Hei Christine! :-) Neida… man gjør jo ikke det vet du. Men jeg tenkte at «Bensin» var litt sånn folkelig da. Men «drivstoff» da. Det kan man si :-) Hva er minigris-fly forresten? Hørtes ut som noe jeg fikk lyst på.

 2. Cecilie sier:

  Minigris er vel et kosenavn på Boeing 737-600! (Eller kanskje -300 i dette tilfellet?)

  Drivstoffet til jetfly er jo Jet A1 (som har lavere frysepunkt enn Jet A, -40C vs -47C) og det er unleaded kerosene, eller parafin om du vil :)

 3. Kenneth sier:

  Hvis dy synes Krakow er et rart ord når du sier det mange ganger, så prøv med goble goble, flere ganger og raskt. Tar ikke langevtidrn før tunga får seg en krøll:)

  Men lurte på en ting. Ser du jobber mange timer over normalen innimellom, både sent og tidlig. Får dere en slags overtidskompensasjon? Eller går det opp i opp med antall fridager i løpet av et år?

  • FlyVerten sier:

   Hei Kenneth! Jeg var dødsgod på «goble goble». Overtidskompensasjon? Å nei du, ikke i denne bransjen :-) Det eneste er jo hvis vi jobber på fridagene våre og sånn da så klart. Da får vi jo en slags overtidsbetaling. Men vi kan fint jobbe opp til cirka 13 timer uten at det blir snakk om noe mer penger i lomma.

   • Andreas sier:

    Har du lyst til å svare på hva slags timelønn og provisjon du har og hvor mye du tjener i løpet av en måned?

 4. kristine sier:

  hei! Jeg skal ut å fly med dere fra Bardufoss til Oslo den 18. august. Tingen er at jeg har flyskrekk og er gravid da i uke 28, så syns jeg det er litt ubehagelig å si ifra for jeg ønsker ikke å «forstyrre» besetningen ombord. Men burde jeg si ifra før jeg går ombord eller etter?

  • FlyVerten sier:

   Hei Kristine. Takk for kommentar. Enkelt og greit svar til ditt spørsmål: Snakk med besetningen når du går ombord :-) Du skal absolutt ikke tenke at du forstyrrer oss, for vi vil gjerne vite slike ting. Håper du får en fin reise. Og du… å fly er den statistisk tryggeste måten du kan reise på. God tur!

 5. Marie sier:

  Må si det igjen, du skriver fantastisk bra! Jeg ler høyt hver gang jeg leser innleggene dine! :)
  Takk for svar på Mail forresten! Tiden vil vise om det blir en flyvertinne av denne sykepleieren etter hvert :)

  • FlyVerten sier:

   Tusen takk for kommentar! :-) Hyggelig at du koser deg med bloggen. Vi får krysse fingrene for at det blir flyvertinne av deg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>