Kosetur til Stockholm og jomfrutur til Serbia

Flere innlegg du kan lese...

5 kommentarer

 1. even sier:

  Følger alltid panisk med på bloggen! Stå på å fortsett den gode jobben!

 2. :) sier:

  Hei!
  lurer på hva du synes om hvordan Qatar behandler sine ansatte? Altså cabin crewet? Leste en artikkel om det i Aftenposten idag, og ble helt sjokkert om hvordan de behandler de.. hva synes du om det?

  • FlyVerten sier:

   Hei!

   Jeg har ikke lest den artikkelen du sikter til, men etter hva jeg kjenner til fra tidligere – så er vel ikke behandlingen helt som det vi opplever i Norwegian. Har hørt rykter om at de blir overvåket ganske kraftig, at de blir fulgt til og fra jobb osv. Glad for at jeg ikke arbeider under slike vilkår i hvertfall.

 3. Silje sier:

  Hei, ville bare si at jeg liker å lese bloggen din og det ser egentlig veldig gøy ut å jobbe i luften. Selv ville jeg bli flyvertinne når jeg var yngre men av en eller annen dum grunn har jeg fått flyskrekk. Egentlig elsker jeg å fly så jeg forstår ikke hvorfor jeg plutselig er blitt redd. Det hjelper meg veldig å lese bloggen din da den viser meg at det faktisk er jobben til folk å fly og at det ikke er så farlig, men heller gøy å fly. Så fortsett med det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>