Kebab til kvelds i Haugesund

Flere innlegg du kan lese...

9 kommentarer

 1. Andreas sier:

  Dette er ikke en kommentar :)

 2. Helle sier:

  Som kommende flyvertinne (om nøyaktig 1 uke + 1 dag) er din blogg min favoritt av de få jeg følger :) Som bevis på dette skal jeg bli flinkere til å legge igjen kommentarer i framtiden når jeg selv sitter stuck på et hotell oppi nord. God helg!

  • FlyVerten sier:

   Tusen takk! Glemte telefonen hjemme da jeg stakk avgårde til Polen på lørdag, så jeg fikk ikke med meg disse meeeget hyggelige kommentarene :-) Så gøy at du skal opp i lufta du også! Var du en av de som akkurat ble ferdig med kurset hos SAS eller? Happy flying uansett! 😀 Og grattis så klart!

   • Helle sier:

    Hehe, det stemmer! Gikk på kurs sammen med Ida Kristine. Tusen takk for lykkeønskninger! :)

 3. Per Christoffersen sier:

  Jeg leser alle dine blogger. Men kommenterer lite. Du skriver godt. Fortsett å skrive og ha en god ferie.

 4. Erik sier:

  Tror det er flere som er klar for ferie jeg, tenkte på et forslag til deg ang ferien men den ble med toalettbilen ut av flyet. Nei da, ta deg en tur til Bangkok og nyt servicen på flyet. Tenk på at endelig er det DU som er i sentrum å kan «plage» folk til å hente brus, øl, vann….. til deg å ikke motsatt. Eller er du så lei av å se andre folk at det heller kan friste med en telttur langt oppe på samevidda (du vet langt oppe i nord, ut i fjellheimen nord for Bodø) langt fra folk og uten mobil en uke?

  • FlyVerten sier:

   Bangkok ble litt langt gitt! Men jeg nyter flyturene uansett. Om kun få timer skal jeg være passasjer på LN-NOO, som skal frakte meg og min mye finere halvdel til Mallorca. Fjellheim i nord blir det også tid til, men det er ikke før i slutten av juli :-) Takk for kommentar! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>