Initial Course Test

Flere innlegg du kan lese...

5 kommentarer

 1. Grattis med bestått prøve!:)

  Når dere kommer så langt så hadde det vært interessant for meg om du kunne skrevet litt om hvor mye dere lærer om flyets systemer, utover de tingene dere skal bruke selv når dere er på jobb. Jeg tenker f.eks. motorer, fuel-system, cockpit og alt sånt.

  Lykke til videre med kurset:)

 2. FlyVerten sier:

  Takk for det! :-)

  Du spurte på riktig tidspunkt. Vi hadde en dag med kun aircraft systems på tirsdag, og i morgen (eller rettere sagt, om seks timer), skal vi ha en skriftlig prøve i dette emnet.

  Dette kurset varer i underkant av fire uker, og det er enormt mye informasjon og lærdom som skal presses inn på kort tid. Vi går derfor ikke altfor mye i detaljer når det gjelder flyets systemer. Men, vi lærer enormt mye mer om det enn jeg hadde forestilt meg. Hele den første uken handlet vel stort sett om hvordan et fly flyr og diverse tekniske emner.

 3. Sanne sier:

  Hvordan type spørsmål får man på denne prøven?Kan du komme med eksempler? :)

 4. Sanne sier:

  Hvordan type spørsmål får man på denne prøven?Kan du komme med eksempler? :) er testene på engelsk eller norsk?

  • FlyVerten sier:

   Hei Sanne! Her kommer et veldig kjedelig svar på dette: Jeg husker ingenting av hva denne testen handlet om, og jeg husker faktisk ikke språket på testen heller. Tro det eller ei 😀

   Går du på kurs?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>