Ingen påskefeiring enda

4 kommentarer

 1. Sindre sier:

  Flott innlegg som vanlig 😀 så -300’ene har komt igjen altså? Er det mange av de som skal tilbake i drift i sommer.sesongen? Foretrekker -800 med WiFi og sky – Interior :)

  Skal ut å fly med dere nå på fredag, Ålesund til Gatwick.
  Gleder meg alltid til nye innlegg. Keep up the good work! 😀

  • FlyVerten sier:

   Takk for det Sindre! Var ikke overbegeistret for det selv, men det kan jeg ikke alltid være. :-) 300-maskinene is back. Tror det er ftre stykk som skal fly, uten at jeg skal si det for sikkert. Men i hvertfall LN-KKX og LN-KHB. Jeg foretrekker det samme som deg 😀

   God tur til London! Og god påske da!

 2. Espen sier:

  Noen som blir med å vedde? Tipper jeg har så (u)flaks at jeg får en -300 fra Alta til Oslo. Noen andre som syntes alle gamle fly.sendes nordover…?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>