Håndbagasje på fly – argh!

8 kommentarer

 1. Espen sier:

  Hei! Som fast leser her i (snart) en mannsalder, husker jeg du hadde ett innlegg hvor du linket til en nettside hvor du oppdaterte hvor du hadde fløyet? oppdaterer du den fortsatt, og kan du linke den her?

  • FlyVerten sier:

   Godt å høre at du holder koken Espen! Jeg hadde skikkelig store planer om å holde den statistikken oppdatert, ettersom det hadde vært gøy å vite eksakt hvor mange flighter, timer etc. jeg hadde flydd. Men det skar seg tidlig på høsten i 2014. Æsj også.

   Hvis jeg ikke har noenting å gjøre over en 3-4 dagersperiode, så kanskje jeg skal legge inn halvannet år med flighter, men jeg tror kanskje ikke det skjer.

   Uansett… den er på http://flightdiary.net/Flyverten.
   Anbefaler den siden hvis du har lyst på statistikk over flygningene.

 2. Helle sier:

  Tro meg, mengden håndbagasje kommer nok ikke til å reduseres noe særlig selvom innsjekket bagasje blir billigere eller gratis. Snakker av erfaring og frustrasjon 😉

 3. Cecilie sier:

  Selv SAS har jo nå innført «handbaggage only» billettype, så jeg tror heller det går motsatt vei av hva du (og jeg!) skulle ønske.

 4. MOW sier:

  Dette med håndbagasje er egentlig ikke så veldig vanskelig. Men så lenge flyselskapet kjiper ned og ikke vil betale for mer enn minimumsbemanning på gaten er det ikke mulig å håndheve. Har selv god erfaring med dette fra USA, både som ansatt og kunde, og hvis man begynner å beslaglegge trillekofferter når ca halvparten har gått ombord (avhengig av belegg og hyllekonfig selvfølgelig) så er dette under kontroll.
  Å begynne før boarding og gi ‘amnesti’ (gratis transport) til bagasjen som leveres før boarding funker også normalt fint og gjør at man sprer bagasjemengden litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>