Fra standby til…

Flere innlegg du kan lese...

26 kommentarer

 1. Jorg sier:

  Ålesund. Skjønner godt du ikke vil si navnet på denne byen. Forferdelig by! 😉

 2. Du skriver så morsomt og trivelig flyverten :-) er en fryd å følge bloggen din.

  Byen du har havnet i er det vel ikke lenge siden du var i, men da var du bare en kjapp tur ned også opp i luften igjen 😉 og om jeg sier at Color Air hadde noen av sine første flyvninger hit så er jeg vel enda mer på rett spor :-)

 3. Benjamin sier:

  Den hemmelige byen vil jeg tro er Ålesund. Vært der selv, dog kun 12 timer siden jeg ventet på hurtigruten som skulle ta oss hjemover igjen. Ble ett par runder rundt i byen i de sene nattestimer den dagen :)

 4. Julian sier:

  Føler meg sikker på at det snakk om en by som startet på Å og slutter på sund.

 5. Jacob sier:

  Det der er Aalesund (har utenlandsk tastatur).

 6. Åse sier:

  Du var i Ålesund!

  Haha, «gitar på steroider», dagens!!

 7. Magnus sier:

  Jeg tror byen er Ålesund :)

 8. Daniel sier:

  Ålesund selvfølgelig

 9. Anders sier:

  Du var vell oppe på utsikten på Aksla, Aalesund var det uansett.

 10. Andreas sier:

  Jeg prøvde å skrive «Molde!», men da ble bloggen sinna og ba meg prøve å skrive noe «useful». Det gleder jo et trønderhjerte, men det er altså mitt forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>