Fra sommer til høst – Fra sør til nord

Flere innlegg du kan lese...

8 kommentarer

 1. Er så morro å lese bloggen din, er dagens lille høydepunktet. Drister meg til å bruke ett godt brukt slogan jeg

  «Dagen er ikke den samme uten….flyverten.no»

  Jeg sitter her å teller ned til jeg skal ut å fly med Norwegian. Selv om jeg er misunnelig på kompisen min som skal helt til Tromsø og får servering ombord, mens jeg må ta til takke med Solo fra kiosken og en sjokolade. Men men, Starbucks venter på meg i andre enden så skal ikke syte.

 2. even sier:

  hei igjen.
  Jeg bare lurer på litt div.
  Når du har disse grytidlige flightene..klokka 6.10/30 om morgenen, er ikke du utrolig trøtt da? paxene kommer jo omtrent rett fra dyna. Det samme med pilotene? De er jo tross alt dødelig som alle oss mennesker :)

  • even sier:

   Jeg skal forresten fly fra trondheim til oslo fredag 6.30, du er ikke tilfeldigvis flyvert på den flighten?

   • FlyVerten sier:

    Hei! Da skal du ut og fly om fire timer du da. Håper for din skyld at du sover nå da :-) Er ikke på den fligthen nei. Jeg har FRI 😀 God tur!

  • FlyVerten sier:

   Joda… hender jeg er rimelig trøtt ja. Har skrevet en gooood del om søvn og trøtthet på bloggen tidligere 😀 Men jeg våkner alltid når vi kommer ombord i flyet og begynner å fikse og ordne.

 3. L sier:

  Drikker du ikke kaffe? Ikke med masse sukker og melk i engang? Haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>