Første dag i simulatoren

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Flight 301211 sier:

  Ønsker deg masse lykke til på prøven din!! Hvis ikke du blir flyvert så vet ikke jeg!!
  Superfin blogg btw., og mange takk for de daglige dosene med fly(ogsånt)info som du deler med deg. :-)

 2. FlyVerten sier:

  Tusen takk for det! :-) Gleder meg til å lese DIN blogg også, når den blir ferdig! :-)

 3. Marie sier:

  Får dere svarene på prøven på forhånd? :) Gjelder det eventuelt alle prøvene?

 4. Helene sier:

  Heisann!

  Skal igjennom det samme nå i mai… Nå er det jo noen år etter at du var på kurset, men hva synes du om testene? Var de vanskelige? Har drømt om jobben siden jeg kunne gå, så jeg føler jeg kan det meste en ser som passasjer. Det er kanskje en fordel? Også nileser jeg alt du har skrevet i bloggen, for dette kurset vil jeg ha best mulig margin til å bestå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>