Flyvertens Julekalender – 14. desember

Flyvertens Julekalender - 14. desember

 Flyvertens Julekalender - 14. desember

Konkurransen er kun tilgjengelig på aktuell dato.

 

UDI Mini – Hand Sensor Drone RTF 2.4G (elefun.no)

 

UDI Mini Hand Sensor Drone

 

 

UDI Mini Hand Sensor Drone

 

Så var det tid for litt mer RC-moro! I dag får du nok en gang mulighet til å vinne en minidrone. Og denne gang, er det en minidrone du kan styre med håndbevegelser. Tøft eller?

Dette skriver produsenten
Innovativ og spennende modell fra UDI! Her kontrollerer du modellen vha. bevegelses-sensor, og ikke de tradisjonelle stikkebevegelsene. Nytenkende og utfordrende for deg som er vant til en tradisjonell kontroll.

Modellen leveres komplett med den sensorbaserte-radiosenderen, drivbatteri og lader. Det eneste du behøver utenom er 3stk AAA batterier til senderen.

Hånd sensor
Radioen/håndsensoren følger dine bevegelser. Tilter du den mot høyre flyr modell til høyre. Tilter du den til venstre flyr modellen til venstre. På samme måte flyr modellen forover og bakover hvis du tilter håndkontrollen forover eller bakover. Rotorenes hastighet/høyden/farten justerer du vha. stikken. Lenger frem gir høyere turtall. Beveger du stikken mot høyre roterer modellen mot høyre, og motsatt om du beveger den mot venstre.
Denne måten å fly på er ny og spennende for erfarne og nye piloter. Faktisk har det vist seg at de som er «ferske», og ikke har erfaring med en tradisjonell fly-radio, ofte behersker dette fortere enn de «erfarne».

Leverandør av denne kalendergaven er elefun.no

Konkurransen er dessverre over.

 

V I N N E R :

Vinner av UDI Mini Hand Sensor Drone fra elefun.no ble
Marcus D.

Vinneren vil snart motta en email fra Flyverten :-) Grattis! Trekningen ble gjort med hjelp av Truly Random Number Generator.