Flyvertens Julekalender – 8. desember

Flyvertens Julekalender - 8. desember

 Flyvertens Julekalender - 8. desember

Konkurransen er kun tilgjengelig på aktuell dato.

 

HOPTIMIST BABY BIMBLE LYST TRE (ting.no)

 

Hoptimist. Sprer glede. Fra ting.no

Er du litt misunnelig på Lillebror i Knerten-filmene, ettersom han har et godt vennskapsforhold til en trepinne? Nå kan du også få en venn av tre! Nå kan du være med å vinne denne eksakte etterligningen av Bjørn Kjos.

Liten Hoptimist, Baby Bimble, i lyst tre. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!

Vil du vinne denne spretne gladgutten, så svar riktig på konkurransen – og skriv for eksempel: «Jeg trenger en hoptimist i hverdagen» eller noe annet du ønsker i kommentarfeltet.

Leverandør av denne kalendergaven er ting.no

Konkurransen er dessverre over.

 

V I N N E R :

Vinnere av Hoptimist fra ting.no ble
Monica Karin

Vinneren vil snart motta en email fra Flyverten :-) Grattis! Trekningen ble gjort med hjelp av Truly Random Number Generator.