Flyvertens Julekalender – 7. desember

Flyvertens Julekalender - 7. desember

 Flyvertens Julekalender - 7. desember

Konkurransen er kun tilgjengelig på aktuell dato.

 

UDI Nano – Quadrocopter RTF 2.4G (elefun.no)

UDI Nano Quadcopter fra Elefun

Hvis ikke DENNE flygende lille tassen gir deg lyst til å delta i kalenderkonkurransen, ja da vet ikke jeg altså! Dette mini quadcopteret fra elefun.no er utrolig morsomt. Det måler kun 4.5 cm x 4.5 cm, og flyr stabilt og bra. Kan fint brukes i små rom. Hadde dette vært oppfunnet da jeg var tenåring, så hadde jeg nok knust enda flere vaser hjemme. (De jeg knuste var stort sett med skumgummiballer jeg spilte fotball med inne. Skyldte på katta noen ganger. Sorry Irban.)

Modellen leveres komplett med radioutstyr, batteri til modellen/radiosender og lader. Lys i ulike farger på armene foran og bak, samt frontlys gjør det enkelt å se retningen på modellen. Propellene og demperne i front er også orange, slik at front er tydelig merket. Det følger med en beskyttelsesramme i pakken. Ved å ha på denne er propellene beskyttet hvis man flyr på trange steder hvor modellen er utsatt for sammenstøt. Den er også smart å ha på for nybegynnere som ikke vil ha knuste glass- og porselens-ting på samvittigheten.

Medfølgende lader lader batteriene fra USB-kontakt. For eksempel fra PC, TV eller lignende med USB-uttak. Rekkevidden til helikopteret er cirka 30 meter.

Et lite OBS dersom du vinner dette (eller kjøper et fra elefun.no):
Modellen må ikke flys til batteriet er helt tomt. Stopp når modellen yter merkbart mindre. Tappes batteriet for langt ut vil ikke laderen lade det opp igjen. Husk også å koble batteriet fra etter endt flyving.

Vil du vinne dette kule quadcopteret, så svar riktig på konkurransen – og skriv for eksempel: «Dette er dødskult. Jeg vil bli nanoquadcopterpilot!» eller noe annet du ønsker i kommentarfeltet.

Leverandør av denne kalendergaven er elefun.no

Konkurransen er dessverre over.

 

V I N N E R :

Vinnere av UDI Microdrone fra elefun.no ble
Tom Kenneth Green

Vinneren vil snart motta en email fra Flyverten :-) Grattis! Trekningen ble gjort med hjelp av Truly Random Number Generator.