Flyverten til Dubai

Flere innlegg du kan lese...

7 kommentarer

 1. Erik sier:

  Hva? Jobbe i 9-12 000 meters høyde uten problemer men en liten tur opp i 7-800 meter blir problematisk? Nei helt ærlig så skal jeg ikke spekulere så mye på det for selv har jeg 0 problem med å se ned de samme meterne fra et flysete men ja stiger og 2-3 meter opp = høydeskrekk slår inn. Føler en trygghet av å være innestengt når det er langt ned i motsetning til en stige hvor det er 2-3 meter uten beskyttelse….. er det slik hos deg også? God tur til Dubai da, det står ikke øverst må min ønskeliste. Dær står Amsterdam (som jeg fortalte deg tidligere), ny tur til Gran Canaria, Paris CDG og Frankfurt FRA, de 2 siste samme som Amsterdam (for å ta bilder av flyvende mentalklumper med 2-4 store motorer hengende under vingene)

  • FlyVerten sier:

   Haha! Er klar over at det virker pussig. Jeg jobber i lufta, men liker ikke høyder. Men det er noe helt annet å være i et fly. Men jeg HAR vært oppe i et av verdens høyeste tårn altså. I Shanghai 😀

 2. Helle sier:

  Hei!
  Jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvordan en typisk arbeidsuke for deg ser ut? :) jeg har søkt på en 100% stilling som flyvertinne og er litt bekymret for at arbeidsukene skal rive og slite så mye på helsa og søvnen at jeg ikke verken kommer til å orke å trene eller spise sunt slik som jeg gjør nå.
  På forhånd takk for svar!

  • FlyVerten sier:

   Hei Helle!

   Hvis du blar og leser litt på bloggen her, så finner du mange eksempler på hvordan en «arbeidsuke» kan se ut. Man skal ikke regne med å gjøre så veldig mye annet enn å jobbe de dagene man er «på», men så følger det jo fire fridager etterpå.

   Du veksler mellom å jobbe tidlig og sent. Som regel enten eller i løpet av samme periode, men det kan skje at det blir noe miksing.

   Lite søvn? Ja! Slitsomt? Ja! Lange dager? Ja! Allikevel ganske OK? Ja! 😀

 3. Fattern sier:

  Det er ikke «en Norwegianfly», det er «ET Norwegianfly»!!!
  Blir forbanna altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>