Flyverten som ble kanarifugl

Flere innlegg du kan lese...

5 kommentarer

 1. Kantarell sier:

  Yayyyyyy, velkommen tilbake! Elsker bloggen din, veldig inspirerende og underholdende! Har du noen tips til en som straks skal på jobbintervju hos Norwegian? Hva slags spørsmål de stiller, etc?!? Kleskode for jenter (svart eller blått??)? Lykke til med musikken og bloggingen :-)

  • FlyVerten sier:

   Haha! Tusen takk for det. Blir vel ikke så mye flystoff som før, men men. Jobbintervju ja. Grattis! :-) Vær deg selv du. Og fokusér på at du kjenner til viktigheten av sikkerhet. Vær selvsikker og imøtekommende :-) Husker faktisk lite av hva de spør om, og såvidt jeg vet – så varierer det enormt fra person til person. Men det er selvfølgelig greit å tenke litt på hvorfor Norwegian skal ansette akkurat deg, og hva du kan bidra med (standard intervjuspm.). Kleskode på intervju vet jeg ikke så mye om.

   Hele intervjuprosessen er vel kanskje litt annerledes nå enn da jeg søkte. Du søker gjennom Proffice vel? Hvor fant du stillingsutlysningen forresten?

   Beklager halvdårlig svar, men lykke til! :-)

 2. Kantarell sier:

  Takk for flott svar! Fant stillingen på Finn, er via Proffice Aviation, ja. God helg!!

 3. K sier:

  Å gamla goda Bazar och Bahia Feliz. Många minnen där ifrån som reseledare;)

 1. 31. desember 2014

  […] 2014 startet faktisk uten at jeg opererte som flyvert i det hele tatt. 31. august 2013 hadde jeg min siste jobbdag i Norwegian, før jeg satte meg på flyet til Gran Canaria – for å bli der i 9 måneder. Ikke i luftfartens tjeneste, men i underholdningens. Jeg og min jentete halvdel hadde fått jobb i et stort show dere nede, og levde livets glade dager i sol og varme i 235 dager. Den gangen visste jeg ikke om jeg ville få komme tilbake til Norwegian noen gang, men jeg hadde fått positive signaler før jeg dro, om at jeg ganske sikkert kunne vende tilbake. Les innlegget […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>