Flyverten på chartertur

Flere innlegg du kan lese...

11 kommentarer

 1. Fattern sier:

  Kan du være vennlig å sende meg menyen dere bruker fra Torp til London?

 2. Andreas sier:

  Du har ikke mulighet til å skaffe meg noen billige billetter fra BGO til OSL a? 😉

  • FlyVerten sier:

   Nå måtte jeg faktisk ta et søk på norwegian.no. Prisene i september, fra Oslo til Bergen – ligger stort sett på 199,- kroner. Fra Bergen til Oslo 349,-. Er det dyrt? Jeg er jammen glad jeg ikke driver flyselskap, ettersom folk mener at flybilletter bør koste mindre enn et par-tre hundrelapper.

   • Andreas sier:

    Som student er jeg verken rik eller fleksibel, må vite! Som trofast flyvertleser har jeg ingen ønsker om å spre dårlig stemning, men du som er så god venn av Kjos syns jeg må legge fram et forslag om ungdomsbillett! :)

   • FlyVerten sier:

    Haha! Tror nok at han hadde sagt at billettene er billige nok :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>