Flyverten tar pulsen på Stockholm

Flere innlegg du kan lese...

2 kommentarer

 1. Så ut som du fikk en flott velkomst i Stockholm. Kun vært i Stockholm en gang og det var bare en svipptur for å kjøpe burger. Kjørte tvers over Sverige fra grensen mot Norge til Stockholm og tilbake for å kjøpe burger.

  Har egentlig alltid lurt på det flyverten, hva foretrekker du, god gammel 300 traver eller fancy 800 maskin?

  • FlyVerten sier:

   Hei Robert! Takk for melding :-) Jeg håper burgeren var god, ettersom den sikkert kostet sånn cirka 700 kroner i bensin, haha! Jeg anbefaler Stockholm. Kjempefin by, og stor. Har syklet den på kryss og tvers med jenta på bagga. Gudskjelov er den forholdsvis flat. Byen altså. Ikke bagga. Eller jenta.

   Foretrekker definitivt 800-maskinene. Det er først og fremst mye mer støy i 300ene, og etter 11,5 time (som jeg har i morgen), så suser det ganske godt i hodet når jeg kommer hjem. Også er toalettene rimelig mye freshere på de nye flyene. Krysser alltid fingrene for at folk kommer ut igjen når de går inn på do i en 300-maskin. Neida :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>