Flyvert i Stavanger

Flere innlegg du kan lese...

3 kommentarer

 1. Christine sier:

  Brannalarmer på hotell er alltid gøy – said no one ever. Og skal jeg fortelle en hemmelighet.. Jeg er heller ikke den første til å løpe ut ;o Sa du dobbeltmoralistiske cabin crew? ;p

  • FlyVerten sier:

   Hehehe! Godt, dog skremmende, å lese at jeg ikke er aleine om dette. Kapteinen var forøvrig litt skuffa over oppmøtet i resepsjonen, så neste gang sprinter jeg ut i boxern. Håper bare jeg rekker det før den falske alarmen er over.

 2. Karl Daniel sier:

  Det enkleste er å sove seg igjennom alarmen, funker gullfint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>