Flyvert i feriemodus

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Andreas sier:

  Hei!

  Gjennom de erfaringene du har hatt med yrket nå, er det mulig og hensiktsmessig å kombinere med studier?

  • FlyVerten sier:

   Hei Andreas!

   Godt spørsmål. Nå er ikke jeg noen lesehest, så for meg virker det vrient å studere uansett :-) Men… å jobbe 100% i Norwegian, og studere ved siden av – hadde ikke JEG klart ihvertfall. Men det finnes jo muligheter for å jobbe for eksempel 50%, eller andre stillingsnøkler. Det ville jeg sjekket ut hvis jeg var deg.

 2. Jonatan sier:

  Når kommer det nye innlegg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>