Å være, eller ikke være flyvert…

Flere innlegg du kan lese...

18 kommentarer

 1. Åse sier:

  Supergratulerer!! Hvor lenge er kontrakta på, sånn i første omgang?

 2. Julian sier:

  Det var hyggelig å lese! Selv skal jeg til SVG

 3. Sindre sier:

  Gratulere så mye Flyverten! Ser frem til mange nye innlegg her på bloggen din! :)

 4. Fattern sier:

  Grattis! :)

  Du burde forresten oppdatere informasjonen under «KONTAKT», der du skriver at du ikke er i tjeneste 😉

 5. anonym sier:

  spennende! selvom jeg synes det er mest spennende å lese om dine utenlands-flighter.. håper ikke de forsvinner heeeelt :((

  • FlyVerten sier:

   Takk for kommentar :-) Neida, de forsvinner nok ikke helt. Det er vel typiske sommer-destinasjoner som forsvinner eller blir færre. Men for eksempel Las Palmas, blir det flere av. Og Dubai. Har fortsatt ikke vært noen av de stedene. Las Palmas er litt skrekk, fordi det er en laaaang dag. Man reiser tur/retur. Dubai derimot betyr et døgn fritid der nede før returen.

 6. Grættis med videre jobb flyverten! Ett døgns fritid i Dubai høres ikke fælt ut må jeg si :-) håper vi sees ombord hos DY med tiden.

 7. Anders sier:

  Gratulerer! Ser fram til flere innlegg:)

 8. Anonym! sier:

  Er det ikke kjedelig og sitte i 737-800 til dubai i 7 timer? Bedre med større fly som 787 dreamliner eller b777 eller a330

  • FlyVerten sier:

   Hei Anonym! Jeg har ikke så mye valg egentlig :-) Men nå har jeg fortsatt til gode å fly til Dubai. Men HVIS jeg skal dit, så får jeg nesten et helt døgn på bakken der nede, og da er det verdt det vil jeg si :-)

   Skulle forsåvidt gjerne sett at vi hadde 777 i flåten, men det har vi altså ikke :-)

 9. Edita sier:

  Hei flyvert!

  Gratulerer med jobben. Siden du er så engasjert så måtte de velge deg klart!:)
  PS: Jeg har nemlig fått intervju på SAS(flyvertinne jobb)Men, jeg blir så usikker i og med at det er jo en stor sjanse å ta og forlate nåværende fast jobb til å være flyvertinne på kanskje ubestemt tid..?
  Jeg er litt flau av å si det, men jeg kan ikke svømme og det kreves. Kan dette læres i løpet av det kurset man har senere eller må man lære dette så fort mulig før kurset starter. Er det slik at kurset går på dagene eller kveld? Hvordan skal dette tilrettlegges når man allerede har en jobb..? Så jeg har skikkelig dillemma her. Fint om du kunne gitt noen tips og ærlige svar så fort mulig. Intervjuet er allerede 10.12 og kurset starter i januar.

  Håper at du kan sende meg et svar på min e-mail.
  MVH,
  Meg

 10. Omar sier:

  Kan man jobbe som lærling via skolen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>