Flysimulator-moro og Paris-tur

Flere innlegg du kan lese...

6 kommentarer

 1. Karin:-) sier:

  Hei :-) For en fin blogg du har laget!!!!! Tusen takk :-)
  Jeg har lest bloggen din i ca 2 mnd nå og gleder meg over å se hvordan arbeidshverdagen deres er !!! Jeg er ei jente som har supermegaflyskrekk!!!! Og med bloggen din kjenner jeg frykten min forsvinne litt etter litt…. Skal ut å fly i september til Dublin og fra Manchester og hjem igjen etter 6 dager på tur 😉 4 flytuter på under en uke…herre tror du jeg gruer meg eller….. og du skjønner at jeg har flyskrekk når jeg googler alt jeg finner om fly 4 mnd før avreise….Håper du fortsetter og legger inn masse fine bilder og info om flyturene dine !!!!
  Med vennlig hilsen flyskrekkjenta…..

  • FlyVerten sier:

   Hei Karin!

   Takk for kjempekoselig kommentar! :-) Supert at du gradvis synes det virker tryggere å fly, og at bloggen min kan bidra på en positiv måte. Jeg er overbevist over at flyging er den tryggeste måten du kan reise på! Håper du fortsetter å komme innom :-)

 2. Jonatan sier:

  Utrolig bra blogg! Er inne hver dag for å se etter nye innlegg! Morsomt å se hvordanhverdagen i norwegian er! Drømmer selv om å jobbe i norwegian som pilot! Kjempe bra at du putter inn noen bilder også!

  Hilsen

  • FlyVerten sier:

   Hei Jonatan!

   Tusen takk! :-) Setter stor pris på at du er innom, og at du forteller meg at du liker bloggen. Håper du får drømmen oppfylt en gang. Bare jobb hardt og målrettet!

 3. Toralf sier:

  Flotte innlegg du har , liker dem :-))

  Så du hadde vært på «simmen » på Sola , kuult .

  Jeg er simmer selv og har mange tusen timer i luften som ruteflyger med boeing 737 som yndlingsmaskin . Nå er jeg nettopp landet i Bergen med Dy 604 fra oslo , en fin tur på fs 9.

  Orginalen landet 10 min etterpå :-)

  Ha en fin dag videre :-)

  • FlyVerten sier:

   Hehe! Takk for det Toralf! Gøy at du fly simulator. Har en god del timer i FS9 og FSX, og mer skal det bli etterhvert. Takk for kommentar! :-)

   PS!
   SImmen på Sola var suveren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>