Flight Attendant Progress: 22 %

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Jonas sier:

  Hei
  Har dere noen frihet i forhold til hvordan dere ordlegger dere på PA, om dere f.eks. er litt mer joviale eller annet slik man kan se mye av på youtube hos blant annet southwest airlines.

 2. FlyVerten sier:

  Hei Jonas!

  Det vil, så vidt jeg har forstått, være mulig å sette sitt personlige preg på PA-annonseringene (det som blir sagt over høyttalerne i flyet red.anm). Det viktige er sikkerheten, og at det man forteller blir hørt og forstått av flest mulig passasjerer. Når det gjelder han som rappet «safety instructions» hos Southwest, så er det veldig morsomt. Allikevel…. dersom det var noen førstegangsflygere ombord, så er jeg usikker på om de fikk med seg så mye om rutinene ved en nødssituasjon :-)

  Jeg tror forøvrig det er ugreit å begynne å endre på det man skal si, men MÅTEN man sier det på – kan man sikkert personalisere. Man får prøve å legge litt sjel i det :-)

 3. sara sier:

  Hei jeg lurte på om det blir noen engelske tester, siden jeg er dårlig i engelsk og vil bli flyvertinne går det greit hvis vi er dårlig i engelsk eller må vi være gode.

  • FlyVerten sier:

   Hei Sara!

   Jeg VET ingenting, men tror nok ikke du blir testet på en ren engelsk-test. Men du må sikkert snakke eller lese litt engelsk på intervju. Forøvrig er det absolutt viktig at du kan snakke engelsk ganske godt, ettersom du daglig er i kontakt med mange reisende som er engelskspråklige. Dersom du er ukomfortabel med engelsk, og gjerne vil jobbe som flyvertinne – så kan du jo vurdere engelsk-kurs? :-) Takk for besøket på bloggen min forresten. Når tenker du å søke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>