Dubrovnik – igjen

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Kenneth sier:

  Nå har jeg anonymt fulgt bloggen din siden du startet på flyvert utdanningen din, og må si det er utrolig gøy å lese om hvordan dagene til flypersonalet egentlig er.
  Lite tid hjemme, mye jobbing og opp på alle døgnets tider.
  Det står det respekt av!!
  Tommel opp for dere:-)

  • FlyVerten sier:

   Hei Kenneth!

   Jeg er glad jeg fikk deg ut av… eh… skapet. Skulle ønske flere kunne tre ut av anonymiteten her inne :-) Men det er forsåvidt ikke rart at folk ikke skriver så mye her, jeg glemmer jo ALLTID å svare på kommentarer. Dårlig deal. Men takk for at du er ivrig leser. Setter stor pris på det – og på støtten :-) Tommel opp for DEG!

 2. Jonas sier:

  Skal begynne på kurs hos Norwegian på nyåret og du nevnte på svømmeferdighetene at brystsvømming er bra nok. Trenger man å kunne andre teknikker som Crawl? Er ikke spesielt god på sistnevnte, men skal ikke ha noe problem å svømme 200m om vanlig brystsvømming er godt nok.

  • FlyVerten sier:

   Hei Jonas!

   Sorry seint svar. Har akkurat kommet tilbake etter permisjon. Nå er det to og et halvt år siden jeg gikk på kurs, så ting KAN ha blitt endret. Men, jeg føler meg rimelig sikker på at du ikke trenger å crawle. Du skal bare komme deg 200 meter avgårde. Lykke til! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>