Dreamlinertur til London

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Olav Tryterud sier:

  Hei hei :) Jeg skal til New York om noen dager, med dreamlineren… har Premium Class, plass… 1 rad hehe… jeg har «litt» flyskrekk, og kanskje enda mer klaustrofobi… så det værste er egentlig å gå ombord… også hater jeg turbulens, selvom jeg etterhvert har innsett at det ikke medfører noen overhengende fare for hverken liv eller helse… Jeg har lest at flyvningen med Dreamlineren skal føles smoothere, og med mindre støy, enn med andre maskiner… kan du bekrefte den påstanden, og var det noe du bet deg merke i selv på turen din??

  Mvh Olav :) :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Olav!

   Jeg dro ut pluggen til bloggen min i begynnelsen av september, så jeg har faktisk ikke sett spørsmålet ditt før nå. Hvordan gikk turen? Det stemmer at turbulensen skal oppleves mildere i Dreamlineren, ettersom flatene på rorene er bygget litt annerledes. På den korte turen til London merket jeg ikke noe annet enn at det fløy veldig «smooth». Men det kan jo være at flyværet var spesielt godt. Det jeg liker best er benplassen, store vinduer og TV-skjermene i hvert sete :-)

   • Olav Tryterud sier:

    Hei hei 😀 😀 Jeg hadde helt glemt dette hehe 😀 Det gikk bra da, og det var en fin flyvning… som du sier, så var det deilig med benplassen, setene og de mye større vinduene :) Takk for svar uansett!! :)

   • FlyVerten sier:

    Hei igjen! Godt å høre at flyturen var bra Olav :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>