Det verste med å være flyvert!

Flere innlegg du kan lese...

18 kommentarer

 1. Erik sier:

  Er det bedre å sove i helvete da, de har jo hotell dær også. Scandic Hell, tidligere Rica Hell :-) Jeg sov godt når jeg sov på Radisson Blu Værnes/Stjørdal/Trondheim Lufthavn (kjært barn har mange navn), god erfaring med søvn på de 4 Radisson Blu hotellene jeg har vært på i Norge men ikke det ene i Nederland.

  • FlyVerten sier:

   Helvete har jeg ikke prøvd. Går bare bort dit når jeg skal shoppe Cola Zero og polarbrød på Rema 1000 :-)

 2. Tone sier:

  Det er nok noe med det hotellet ja……jeg sover ikke særlig godt der, heller……hyggelige folk, men føler en rastløshet der……..ser på klokka, tikk, takk, tikk, takk……..

 3. Miranda sier:

  Veldig bra blogg/side! Jeg så på Internett etter noen sider på hvordan livet til flyvert/flyvertinner fungerte ( vurderer kanskje kurs ) og syntes din var kjempe bra! I tilegg så fant jeg meg selv le litt eller smile på måten du skriver på innleggene. Du har en litt morsom karakter, og det er kjekt å se på skriften! Hvor mye får dere betalt for diett penger og måneds lønn hvis det er lov å spørre? :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Miranda! Takk for skryt. Moro! Tipper du ikke er like fornøyd med behandlingstiden på svar her 😛 Diett kommer helt an på hvor mye man er på hotell i løpet av en periode, og hvor lange dager man har. Men dietten kan fort ligge på 8.000 til 10.000 på en måned. Månedlig utbetaling for en nyansatt kan vel ligge på 24.000 og oppover tenker jeg. Kanskje. Sånn cirka. Omtrent. Mer eller mindre. 😛

 4. Karl Daniel sier:

  Hva med å prøve Scandic Hell, litt lengre spassertur, men greit å få igang systemet før flight.
  Jeg sover i allefall som en stein der.

  Besides that, #firstworldproblem

 5. Carro sier:

  Her fant jeg nyere innlegg ja! Trodde du hadde sluttet å blogge, heldigvis ikke. Har lest masse her og lært mye. Vurderte pilotutdanning men har lest mye om 1mill i gjeld og vanskelig å få jobb, så satser på å prøve å få kurs innen flyvertinne å jobbe litt før jeg starter høyskole. Vet du om de bruker å søke etter folk nå til høsten? Og jeg har en tatovering litt nedenfor håndleddet (vises ikke om jeg har på langermet og rekker hendene opp) så den er ikke veldig synlig. Tror du dette vil være et stort hinder??

  • FlyVerten sier:

   Hei Carro! Sorry seint svar. Det er sommerferie i hodet mitt.

   1 mill i gjeld ja. Ser den. Nå kommer det til å bli OK behov for piloter i framtiden tror jeg, men det hjelper lite når det er cirka fire fantasillioner utdannede piloter som søker på stillingene.

   De jeg jobber med som har tatovering, skjuler gjerne med et plaster, sminke eller andre ting. Burde fungere det :-)

 6. Per Christoffersen sier:

  Da venter vel noen natt turer til destinasjoner i syden.

  • FlyVerten sier:

   Hallo du. Nei… jeg har foreløpig sluppet unna nattflygninger. Nå liker jeg forsåvidt å fly på natta da, men greit å ikke tulle ENDA mer med døgnrytmen kanskje.

 7. Johanne sier:

  Heisann :)
  Jeg er 18 år og skal ha et friår. Jeg lurte på om du vet om noen selskaper som tar inn 18-åringer? Vet at de fleste selskapene vil ha inn de over 20.. Fint om du svarer på epost! :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Johanne! En eller annen Jeanette, skriver under dette innlegget: http://flyverten.no/hvordan-bli-flyvertinne/ – at man tydeligvis kan være 18 år hos Ryan Air. Jeg ANER ikke, men besøk nettsiden deres og sjekk det ut. Som regel må man vel være eldre, slik at man har lov til å servere alkohol til drink-hungrige sydenturister.

 8. Sindre sier:

  Begynner å bli en stund siden sist innlegg nå? 😛

  Har du flydd noen av -300 maskinene nå i år? eller har du fått slippet så langt? 😀 Er vell best de nye -800 maskinene 😉

  • FlyVerten sier:

   Ja, og jeg skammer meg :-( Hadde to dager med -300 i slutten av mai, såvidt jeg kan huske. Greit nok, selv om jeg definitivt foretrekker -800.

 9. Per Christoffersen sier:

  Hei
  Har du tatt ekstra ferie eller?

  • FlyVerten sier:

   I wish! 😀 Neida… jeg flyr og flyr. Skal se om jeg får knota ned et innlegg i løpet av kort tid. Kanskje i dag til og med. Kanskje. Eller…. jo, kanskje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>