Det er en første gang for alt

Flere innlegg du kan lese...

13 kommentarer

 1. Nina sier:

  God natt og drøm søtt. Ikke slå av vekkerklokken på mobilen i morgen!

 2. Cecilie sier:

  Det går fint flyverten… Vi har alle vært der… Høhø, eller.. kanskje ikke, men. Jeg har forsovet meg til et fly jeg også, men jeg rakk det dessverre ikke, da jeg våknet på hotellet 10 minutter etter at boarding startet.

 3. Eirik sier:

  Det e vanvittig fort gjort å forsove sæ! Men heldigvis for gode kolleger som hjelper til i en sådan situasjon. Gjør akkurat det samme som dæ: pakker bagen kvelden i forveien og uniformen henger klar til bruk, så det e bare å hive på sæ og gå ut døra. Forresten, skal nedover fra Bodø kl 11 på onsdag. E du om bord da? Tilbake 21:30 den 28.

  • FlyVerten sier:

   Hei Eirik! Hvor jobber du da?

   Onsdag er jeg dessverre ikke på tur til eller fra Bodø Synd, for jeg liker Nord-Norge :-) Du får han en god tur da. 28. desember har jeg fri! 😀

   • Eirik sier:

    Her går det på langs hver en landevei, som oftest med 8 hjul, 20 tonn, 14,70×2,50×3,60m og 56 seter (inkl undertegnedes i pole position). Vi står også opp på ukristelige tider og skal frakte pax til og fra jobb, ferie, mor eller far, og ikke minst til et fly, tog eller en annen buss. Så da vet du det. :) Kjører fast mellom Bodø og Sortland, og det inkluderer overnatting, hence bagpakking og sånt.

   • FlyVerten sier:

    Aha! Hørtes tungt ut :-) 56 seter? Svære greier a gitt.

 4. Andreas sier:

  Hei! Mine beregninger visr at du ikke har svart på en eneste kommentar siden 1. desember?!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>