Den usympatiske flyverten fra Aftenposten

Flere innlegg du kan lese...

24 kommentarer

 1. Yvette sier:

  Ha ha. Jeg synes ikke du virker usympatisk. Og du har jo helt rett også. Nei stå på du. :-)

 2. Nina sier:

  Gir lang masj i om du er feilsitert eller ikke. Du sier det som det er og folk får ta det til seg. For det su sier er jo SANT!!!

  Etter mange år i servicebransjen, så er kjerringer i 50-60 de værste pasienter/ gjester / kunder! Sann er det bare :) Og har observert mye på mine ferder i det store utland, med både båt og fly – Og igjen ja, folk tar seg friheter og du gjør jammen en utakknemlig jobb til tider.

  Klem og ha en fabelaktig mandag!

 3. Terje sier:

  Folk må bae ta med seg en genser ekstra på flyet da. Er ikke værre enn det. Kul blogg.

 4. H. H sier:

  Det mest irriterende på fly er når folk legger ned setet sitt, og man skal forsøke å spise eller noe. Skulle egentlig ønske at det ikke gikk an å legge setet tilbake. Men all respekt til dere som jobber i fly ja.

  • FlyVerten sier:

   Ser den H. H. Har vært inne på tanken selv. Ber stort sett folk o å rette opp ryggen, dersom jeg ser at de bak forsøker å få i seg mat.

 5. Fornøyd passasjer sier:

  Alltid fornøyd med Norwegian. Tepper eller ei 😀

 6. Mette sier:

  Hei !
  Dumpet innom bloggen din etter artikkelen i Aftenposten i dag. Du har herved fått en fast ny følger :-). Reiser masse med Norwegian og er strålende fornøyd !!
  Artig blogg !!

 7. Sussi sier:

  Enig med mette. Fant deg på Aftenposten i dag jeg også. Morsom å lese om noe annet :)

 8. Erik sier:

  Bleieskift i en flykabin hører ikke hjemme, den dagen jeg selv opplever at en av mine nærmeste medpassasjerer starter med det kommer jeg til å si pent i fra å hvis personen ikke hører på meg så kommer jeg til å tilkalle en av dere i crewet. Fint at dere crew sier ifra uansett hvordan det kommer fram i media for Ola Normann som flyr 2-4 ganger i året vedder jeg på at ved 0 om hvordan dere har det….. som må leve i en trang kabin med vi til tider plagsomme passasjerene, er vell flyvninger dere skulle ønske at flyet var tomt?

 9. Torill sier:

  Artig å finne fram til deg 😀

 10. Lotte sier:

  Virka ikke frekk eller usympatisk i det hele tatt. Som passasjer legger jeg også merke til mye, feks må tisse-Guri alltid sitte på Aeller F setet. Selv på korte flyturer MÅ hun presse seg fram for å skvette litt. Anbefaller sete C og D da plager du færrest mulig. Rart er det også at det er så vanskelig å sjekke billetten før en boarder, du trenger jo ikke presse deg på om du har det ytterste sete, like lite trenger A og F å vente til siste minutt.

  Noen synes faktisk det er ubehagelig å være inni et fly og vil fort ut. Dette hindres ofte av folk som har gooooood tid og bruker argumenter som » du får ikke bagasjen noe fortere » som om bagasje har noe med saken å gjøre!!! Buissinessmenn kan kanskje ta jakke og frakk å kle på seg utenfor flyet, spesielt der en går fra flyet og rett inn.
  Nå kan du lene deg tilbake og tenke at det er jeg som er usympatisk, ikke du!!!

 11. Jacob sier:

  kongeblogg! Digger alt som flyr. Spesielt Jets.

 1. 16. januar 2015

  […] seg ombord i fly. Undertegnede fikk jo æren av å spille en birolle i en av artiklene, og er som tidligere nevnt feilsitert noe voldsomt. Men nok om akkurat […]

 2. 16. februar 2015

  […] kanskje at jeg ble intervjuet i høst, angående kjipe ting passasjerer gjør ombord og at jeg ble feilsitert på det grooooveste. Vel, denne gangen gjelder det bruk av mobiltelefoner og annet teknisk dilldall ombord i flyet. Jeg […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>