Cleared to land – for the last time!

Flere innlegg du kan lese...

16 kommentarer

 1. Toralf sier:

  Jeg ønsker deg og din samboer lykke til på gran canaria og takker deg samtidig for en flott blogg :-)

  Håper du kommer på nett igjen den dagen du på nytt er i luften som flyvert :-)

  Lykke til .

  • FlyVerten sier:

   Hei Toralf! Tusen takk for det! Jeg er definitivt på nett igjen når jeg kommer tilbake. Mye mulig jeg skriver litt innen den tid også.

 2. MrAmundsen sier:

  absoulutt 2!
  Digger denne bloggen, elsker det at du skriver om fly, flyturer og mer.
  Kan og bli artig og lese om ditt liv på kanariøyen!

  • FlyVerten sier:

   Takk for tilbakemelding! Det blir jo ikke sååå mye flysnakk hvis jeg skal skrive om det som skjer her, men vi får se. Bra du liker å lese bloggen min i hvertfall! :-)

 3. J sier:

  Hvorfor? Det virker som du brant for denne jobben? Denne bloggen har hvert spennende og lærerik for en som meg, som ønsker å jobbe som pilot i Norwegian. Kommer virkelig til å savne denne bloggen ettersom jeg har hvert inne på den hver eneste dag for å se etter nye innlegg,,,,, menmen….lykke til på gran canaria!

  • FlyVerten sier:

   Hei J! Veldig hyggelig å høre at du setter såpass stor pris på denne bloggen. Hvor Gran Canaria? Dette er en mulighet jeg og min samboer får en gang i livet. Føler at jeg må gripe sjansen, og heller sette fly-jobben på vent. Jeg er jo tilbake igjen om åtte måneder. Forhåpentligvis. Og ja… jeg er veldig glad i flyvert-yrket! :-)

 4. Andrea sier:

  Hæææææææææ? Jaja, masse lykke til. Dette blir jo spennende! Slett for all del ikke bloggen i hvert fall, for den kommer jeg til å trenge fremover 😉

 5. Toralf sier:

  Forstår godt ditt valg , benytt sjansen :-)

  Skriv gjerne noen innlegg fra gran canaria også :-)

  Igjen lykke til :-)

 6. Andreas sier:

  Syns du kan kombinere 2 og 4. Det lar seg gjøre i mine øyne :-)

 7. Vin sier:

  3 og 4 med en dæsj av 2. Ta gjerne en spørsmålsrunde om temaet.

 8. Odis sier:

  NÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆI :'(
  Ellers er jeg enig med overstående kommentar: «3 og 4 med en dæsj av 2″. Slett for all del ikke bloggen! :)

 9. lene sier:

  Alternativ 4 hadde vært kjempespennende:)

 10. Andrea sier:

  Har du forresten noen tips til litteratur man kan lese før kurs? :)

 11. B sier:

  Kombo av 2, 3 og 4 kan funke :) ikke slett bloggen hvertfall :) lykke til, og håper du finner veien tilbake til flykabinen 😀

 12. Thomas sier:

  UTROLIG kjipt å høre at du ikke lenger er i Norwegian, men utrolig kult for deg også som har fått en (helt sikkert) fantastisk mulighet på GC :)

  Når jeg fant denne bloggen var det fordi jeg lette etter informasjon om denne bransjen og yrket. Jeg har selv startet i Norwegian nå, og har før og under hele prossessen brukt denne bloggen som et hjelpemiddel og til motivasjon.

  Du må for all del ikke slette bloggen, men hold gjerne liv i den. Jeg syns HELT klart at alternativ 4 er det beste alternativet, fordi det vil være til hjelp for alle som er / kommer til min situasjon.

  Uansett ønsker jeg deg LYKKE til på GC, og hilser på deg når du er tilbake i Norwegian 😉

 13. Morten sier:

  Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake,
  flott side du har laget :)
  Mvh FO/AGP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>