Charter og tragisk ulykke

Flere innlegg du kan lese...

6 kommentarer

 1. Andreas sier:

  Halla, surfer fra DY171 midt mellom Trondheim og Bergen nå. Sikkerhetsdemonstrasjonen ble gjort manuelt ettersom det var ei relativt ny jente i crewet. Hun fomlet litt, stakkar :) Det fikk meg egentlig til å lure på hvorfor du valgte Norwegian og ikke SAS?

  • FlyVerten sier:

   Hallo! Sliter litt med å forstå resonnementet ditt her nå. Du så ei som fomlet litt med demoen, også lurte du på hvorfor jeg valgte Norwegian i stedet for SAS?

   Uansett. Valget var ekstremt enkelt. Jeg har alltid likt Norwegian bedre på generell basis. De har en mye mer moderne flyflåte. De har faste arbeidsnøkler, og lønnen var (visstnok) bedre. I tillegg var SAS mye i media den tiden ifm nedbemanning og trøbbel med økonomi. I tillegg somlet SAS såpass lenge med behandlingen av søknaden min, at jeg allerede hadde takket ja til Norwegian, da intervjutilbudet kom fra SAS.

   :-)

   • Andreas sier:

    Haha! Da jeg så hun stakkars jenta under demoen (stakkars – ikke fordi hun var dårlig, hun gjorde tingene sine hun, men hun syns ikke det var så gøy) tenkte jeg naturligvis på deg siden jeg har vært leser av deg omtrent du gikk inn døra hjemme hos Kjos. Og ettersom Norwegian har fått gjennomgå endel mer enn SAS lurte jeg på om dette var et helt bevisst valg eller om du bare «tok det som passet».

    Det har jeg jo fått svar på nå – tusen takk!

 2. even sier:

  Heldig med at det ble fri da! :) stå på å fortsatt bra blogg!

 1. 7. januar 2015

  […] trente jeg sånn i dag? På grunn av en 15 timers lang dag i flyet i går, var jeg stokk stiv i begge lår i dag. Helt merkelig faktisk. Jeg fant det derfor veldig passende […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>