Busy flyvert skuffer leserne sine

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Karin:-) sier:

  Veldig bra blogg !!! Er faktisk innom ganske hyppig fordi jeg lider av flyskrekk….., og bloggen din hjelper virkelig !!! siden første gang jeg las bloggen din har jeg fløyet til dublin/liverpool og hjem… så til alicante og hjem , og en oslotur … og det på ca 1 år….. det er lite i din verden, men myyyye i min ! og det går bra, men liker det ikke enda…. forsett med fine bilder og kule historier om livet ombord :-) du er flink !!!! Ha en fin sommer videre :-)

  • FlyVerten sier:

   Hei Karin!

   Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! :-) Det er jo ikke verst at jeg bidrar til å gjøre flyging til en bedre opplevelse for deg! :-) Glad for å høre at du synes det går bedre der oppe i luften. Jeg skal gjøre hva jeg kan for å fortsette å skrive om tull og ingenting. Skulle bare hatt noen flere timer per døgn – men det skulle vi vel alle?!

   Takk igjen – og god sommer!

 2. Daniel sier:

  Hei! Jeg vurderer selv å bli flyvert, men har et par spørsmål først. Om du hadde tatt deg tid til å svare, hadde det vært veldig fint :)

  1. Det stadig endrede lufttrykket må jo påvirke deg deg på noen som helst måte? Har hørt at eldre flyverter ofte har ekstremt til åreknuter, eller hva med faren for blodpropp? Og da må man jo igjen tenke på snittalder blant flyverter?

  2. Helt ærlig, er jeg ingen god svømmer. Jeg kan svømme, føler meg trygg i vannet, men jeg er rett og slett ikke noen 6-er elev i det for å si det sånn. Er det et problem hvis jeg vil bli flyvert?

  3. På vgs vil jeg ta studeispesialisering. Er det et dårlig valg?

  4. Og til slutt: Hvis jeg i tilleg til engelsk kan et annet fremmedspråk til et land hvor Norwegian ikke har flygninger til, er det likevel en fordel? (Japansk)

  Takk på forhånd! :)

  • FlyVerten sier:

   Hei Daniel!

   Takk for kommentar. Jeg har jo helt sporet av, og glemt å svare deg på dette. Så gøy at du vil bli flyvert! :-) Klart jeg tar meg tid. Sitter bare i parken og slapper av. Bruker riktignok mye tid på å vifte bort småfluer, men det går bra.

   1. Blodpropp ja. Uffameg. Det bekymret meg en del da jeg skulle starte husker jeg. Men, jeg tenker minimalt på det nå. Dessuten bruker jeg kompresjonsstrømper hver dag, for å bedre blodsirkulasjonen i beina. De sørger for at de små kapillærårene blir stimulert til å dytte rundt mer blod. Faren for propp er nok ikke så mye tilstede hos oss som jobber, ettersom vi stort sett er i aktivitet hele tiden. Det er verre hvis man blir sittende lenge i timesvis tror jeg. Når det gjelder det at jeg utsettes for endringer i lufttrykket hele tiden, så vet jeg rett og slett ikke. Men jeg flyr stadig med flyvertinne som har holdt på i 30 år, og de har både to armer og to bein fortsatt. Men hvis noen vet… feel free. Noen leger der ute? Flymedisin?

   2. Svømmetesten vår kunne en trestokk ha bestått. Neida. Men den var overkommelig. Det varierer kanskje litt i forhold til hvem som står på kanten og leder testen, men jeg tror at så lenge du klarer å komme deg 200 meter avgårde uten at instruktørene tar frem kalenderen for å ta tiden på deg – så skal det gå bra. Et enkelt og greit råd: Tren i forkant! Få hjelp av noen som du vet er OK i vannet. Test ut tipsene, og kom deg til svømmebassenget noen ganger før testen. Start med en lengde. Ta pause. Etterhvert kan du ta flere lengder uten pause, og før du vet ordet av det står du i uniform og demonstrerer bruk av setebelte og oksygenmaske.

   3. Jeg er verdens dårligste skolerådgiver! Kan noen andre bidra her, please? Selv gikk jeg Idrettsfag, og har ikke lidd noen nød.

   4. Japansk? Hm… har ikke vært på jobb mange ganger og tenkt «Fanken at jeg ikke kan japansk». Men det er aldri en ulempe å kunne språk når man jobber i reiselivsbransjen – så kjør på! 幸運

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>