Tur til Ålesund og Amsterdam

Flere innlegg du kan lese...

4 kommentarer

 1. Jorg sier:

  Skal du fortsette i jobben utover høsten eller? Og hva skjer med Stockholm?

  • FlyVerten sier:

   Hei Jorg! Fortsetter så lenge jeg får lov :-) Stockholm? Det er samboeren min som holder på der borte, ikke jeg :-)

 2. Ole sier:

  Hei Flyverten. Bra blogg. Er innom og leser en gang i uken, selv om jeg ikke har kommentert før nå. Har du forresten fått gleden av å fly til Malta (MLA) ennå ?

  • FlyVerten sier:

   Hei Ole!

   Veldig hyggelig at du kommer jevnlig innom. Setter stor pris på det :-) Faktisk har vi snakket om Malta akkurat i dag, ettersom jeg fløy med ei som stadig er der nede. Men jeg har IKKE hatt gleden av å fly dit ennå. Om et par dager får jeg se om det kommer på september-rosteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>